Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Franciscus Hubertus Evers, leraar middelbaar onderwijs, geboren te Roermond op 29 december 1901, overleden te Sittard op 2 maart 1981, zoon van Petrus Henricus Hubertus Evers en Wilhelmina Hubertina Janssen.


Hij is getrouwd te Horn op 29 maart 1932 met
Aldegonda Maria Henriette Huijben, geboren te Horn op 21 september 1910, overleden te Sittard-Geleen op 19 september 2001, dochter van Theodoor Jan Hubert Huijben en Maria Hermina Gerarda Ernestina Stoffels.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina