Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Joannes Maessen.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Hubert, mijnwerker, geboren te Maasbracht op 6 november 1901, overleden te Sittard op 18 mei 1940.
    Hij is getrouwd te Horn op 16 juni 1930 met Maria Catharina Josephina Joosten, geboren te Horn op 4 juli 1906, overleden te Sittard (Z) op 23 juni 1990, begraven te Echt, dochter van Jan Hubert Joosten en Barbara Hubertina van Ratingen.
    (Zij is later getrouwd te Echt op 16 januari 1942 met Reinier Hubertus Beckers, mijnwerker, geboren te Echt op 3 november 1896, overleden aldaar op 14 september 1989, zoon van Nicolaas Hubertus Beckers en Anna Clara Wilms. (Hij was weduwnaar van Margaretha Hubertina Vogels, overleden te Echt op 16 december 1934.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina