Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Simon Hubert Wiermans, landbouwer en landbouwers knecht, geboren te Weert rond 1901, zoon van Ludovicus Hyronimus Wiermans en Anna Maria Aldegonda van Kimmenade.


Hij is getrouwd te Horn op 1 februari 1929 met
Bertha Hubertina Joosten, dienstmeid, geboren te Horn op 19 oktober 1908, overleden te Weert (Z) op 19 januari 1987, dochter van Jan Hubert Joosten en Barbara Hubertina van Ratingen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina