Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Berendina Johanna Spaan, geboren te Zutphen rond 1873, dochter van Carolus Maximilianus Spaan en Johanna Barbara Zweinenberg.


Zij is getrouwd te Zutphen op 21 juni 1898 met
Herman Wolter Wouters, stationoverste, geboren te Arnhem rond 1871, wonende te Haelen, zoon van Melis Wouters en Christiane Angerhausen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria Catharina, geboren te Haelen op 22 november 1903.
    Zij is getrouwd te Tilburg op 4 april 1931 met Louis Jan Hermans, geboren te 's-Hertogenbosch op 1 augustus 1895, zoon van Jan Joseph Hermans en Antoinetta Maria Hubertina Bonten.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina