Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Louiza Hubertina Ernst, geboren te Heer op 8 september 1900, overleden op 17 maart 1976, begraven te Horn, dochter van Cornelis Ernst en Anna Maria Theodora Maassen.


Zij is getrouwd te Horn op 29 december 1925 met
Hendrik Hubert Bruisten, slager, geboren te Horn op 5 maart 1900, overleden op 5 april 1980, begraven te Horn, zoon van Joannes Hubertus Bruisten en Carolina Gommans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Horn op 14 juni 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina