Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Krijn, wonende te Ohé en Laak.


Zij was gehuwd met
Jacobus Hubertus Seegers, wonende te Ohé en Laak.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria Adriana, geboren te Ohé en Laak rond 1914, overleden te Baexem op 19 september 1952.
    Zij was gehuwd met Joseph Jean Antoine Boonen, geboren te Baexem op 7 maart 1911, overleden aldaar op 19 november 1992, begraven aldaar, zoon van Karel Boonen en Maria Elisabeth van de Schoor.
    (Hij was later gehuwd met Maria Gertrudis Scheenen, geboren te Heythuysen op 11 januari 1924, overleden te Heythuysen "de Kreppel" op 25 februari 2012, begraven te Baexem op 2 maart 2012.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina