Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Huberta Broekmans.


Zij was gehuwd met
Johannes Theodoor Camps.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Theodora, geboren te Bergen op 8 februari 1908, overleden te Baexem op 16 november 1948, begraven aldaar.
    Zij was gehuwd met Josephus Mathias Arnoldus Hasselmann, chauffeur, geboren op 29 mei 1902, overleden op 27 april 1991, begraven te Baexem.
    (Hij was later gehuwd met Ida H. C. H. Graat, geboren op 4 november 1912, overleden op 23 maart 1995, begraven te Baexem.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina