Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmus Hubertus Knapen, landbouwer, geboren te Nederweert op 10 januari 1905, zoon van Henricus Hubertus Knapen en Anna Maria van Beerendonk.


Hij is getrouwd te Grathem op 27 juni 1941 met
Maria Christina van Heur, geboren te Grathem op 20 oktober 1906, dochter van Lambertus Hubertus van Heur en Joanna Maria Hubertina Vrenken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambertus Hubertus, geboren te Hunsel rond 1942, overleden te Weert op 4 maart 1957.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina