Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Antonia Aleida Hubertina Lensing, geboren te Thorn op 16 augustus 1903, wonende te Grathem, overleden aldaar op 13 januari 1957, begraven aldaar, dochter van Hendrikus Bernardus Lensing en Gertrudis Antonetta Maria Hubertina Salvini.


Zij is getrouwd te Thorn op 5 mei 1930 met
Joannes Hubertus Henderickx, geboren te Grathem op 9 mei 1889, overleden te Weert op 30 juni 1972, begraven te Grathem, zoon van Joannes Hubertus Henderickx en Anna Maria Hubertina Bertels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph Hubertus, geboren te Grathem rond oktober 1944, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 april 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina