Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petrus Gerardus Jacobs, geboren te Weert rond 1867, wonende te Thorn, overleden te Grathem op 21 juni 1949, zoon van Andreas Jacobs en Joanna Maria Verdonk.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Theulen, geboren te Thorn rond 1873, wonende aldaar en te Grathem, overleden aldaar op 21 mei 1954, dochter van Jacobus Theulen en Petronella Jakoba Verlaek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina