Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Mechtildis Janssen, geboren te Stevensweert op 6 augustus 1907, overleden te Roermond (Z) op 22 mei 1989, dochter van Willem Gerardus Hubert Janssen en Maria Hubertina Brigitta Vinken.


Zij is getrouwd te Stevensweert op 1 juli 1938 met
Joseph Lodewijk Segers, bedrijfstoezichthouder en slager, geboren te Grathem op 8 november 1902, overleden te Heel op 21 april 1978, begraven aldaar, zoon van Peter Joannes Hubertus Segers en Anna Margarita van Goor.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Egidius Joseph Lodewijk, geboren te Grathem rond april 1945, overleden aldaar op 9 oktober 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina