Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbara Maria Hubertina Forschelen, geboren op 4 december 1909, overleden op 25 februari 1986, begraven te Hunsel, dochter van Antoon Forschelen en Maria Christina Rutten.


Zij is getrouwd te Thorn op 11 januari 1941 met
Hubertus Franciscus de Wit, landbouwer, geboren te Grathem op 8 oktober 1908, overleden aldaar op 13 mei 1970, begraven te Hunsel, zoon van Mathijs de Wit en Anna Maria Vleeshouwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Magdalena Paulina Maria Gerarda, geboren te Thorn rond 3 februari 1945, overleden te Grathem op 6 juli 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina