Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Maria Scheijvens, geboren te Thorn op 11 juli 1908, wonende te Roermond, overleden aldaar op 8 februari 1989, dochter van Andries Hubert Scheijvens en Maria Christina Wassenbergh.


Zij is getrouwd te Haelen op 17 oktober 1933 met
Joseph Martinus op het Broek, koopman, geboren te Dusseldorf (D) op 31 juli 1906, wonende te Haelen, overleden te Herten op 21 november 1984, begraven te Herten-Brummeberg op 24 november 1984, zoon van Joannes Hubertus op het Broek en Anna Hubertina Caris.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina