Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jan Sebastiaan Hubert Francot, landbouwer, geboren rond 1876, wonende te Stevensweert.


Hij was gehuwd met
Maria van Ool, geboren rond 1880, wonende te Stevensweert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Aldegonda Maria, geboren te Stevensweert op 3 januari 1915, wonende te Kessel en te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 16 februari 1986, begraven te Haelen op 19 februari 1986.
    Zij is getrouwd te Haelen op 29 oktober 1934 met Joannes Mattheus Hubertus Hendrix, houtbewerker en betonarbeider, geboren te Haelen op 4 november 1903, wonende te Kessel en te Haelen, overleden te Roermond op 20 oktober 1954, begraven te Haelen, zoon van Mathijs Hubertus Hendrix en Helena van Horne.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina