Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Hubertina Peters, geboren te Posterholt op 20 mei 1857, dochter van Jacobus Peters en Sophia Timmermans.


Zij is getrouwd te Posterholt op 26 september 1882 met
Andreas Joannes Crasborn, bierbrouwer, geboren te Thorn op 25 december 1846, overleden aldaar op 3 januari 1898, zoon van Christiaan Crasborn en Anna Maria Jegers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Hubert, geboren te Thorn op 6 oktober 1883, overleden te Heythuysen op 25 juni 1960.
    Hij is getrouwd te Thorn op 16 november 1912 met Maria Elisabeth Corbeij, geboren op 1 september 1881, overleden te Thorn op 17 januari 1957, dochter van Karel Hendrik Michiel Hubert Corbeij en Maria Helena Tonnaer.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina