Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Maria Hendrika Antonetta Schoeber, geboren te Horst op 8 oktober 1913, wonende te Heythuysen, overleden op 21 juni 1997, begraven te Heythuysen.


Zij was gehuwd met
Pieter Jan Jacob Beelen, laborant, geboren te Horst op 25 november 1914, wonende te Heythuysen, overleden op 28 maart 1995, begraven te Heythuysen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paula Johanna Antonia Maria, geboren te Heythuysen rond 1953, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 juni 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina