Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Esser, geboren te Rath (D) op 28 augustus 1895, overleden te Roermond (Z) op 2 juli 1976, begraven te Heythuysen op 6 juli 1976.


Zij was gehuwd met
Gerardus Martinus Leopold Moetewiel, grossier in eieren, geboren te Roermond op 22 december 1890, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 12 april 1950, zoon van Gerard Wilhelm Leopold Moetewiel en Francisca Louisa Horris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Friedrich Leopold, losarbeider, geboren te Heythuysen rond 1930, wonende aldaar, overleden aldaar op 17 januari 1955.
  • 2 : Wilhelmina Louisa, geboren te Heythuysen op 27 augustus 1931, overleden te Roermond op 2 september 1988, begraven te Heythuysen op 7 september 1988.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina