Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lodewijk Hubert Hannen, landbouwer, geboren te Herten-Merum op 9 juli 1885, overleden te Heythuysen op 6 maart 1946, zoon van Peter Hubertus Hannen en Gertrudis Verheesen.


Hij is getrouwd te Herten met
Agnes Maria Catharina Koenen, geboren te Herten op 5 september 1889, overleden te Roermond (Z) op 20 april 1956, begraven te Heibloem op 24 april 1956, dochter van Theodorus Hubertus Koenen en Anna Catharina Hubertina Schreurs.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Gerardus Maria Josef, geboren te Herten op 5 januari 1931, overleden te Heythuysen op 21 oktober 1986, begraven te Roggel Heibloem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina