Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hubertus Hannen, houtzager en landbouwer, geboren te Herten-Merum op 8 november 1827, overleden te Herten op 29 november 1912, zoon van Joannes Hannen en Agatha Verboket.


Hij is getrouwd te Herten op 24 april 1874 met
Gertrudis Verheesen, dienstmeid, geboren te Herten-Merum op 9 oktober 1843, overleden te Herten op 19 oktober 1918, dochter van Joannes Hubertus Verheesen en Gertrudis Strouken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lodewijk Hubert, landbouwer, geboren te Herten-Merum op 9 juli 1885, overleden te Heythuysen op 6 maart 1946.
    Hij is getrouwd te Herten met Agnes Maria Catharina Koenen, geboren te Herten op 5 september 1889, overleden te Roermond (Z) op 20 april 1956, begraven te Heibloem op 24 april 1956, dochter van Theodorus Hubertus Koenen en Anna Catharina Hubertina Schreurs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina