Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes Dreesser, bakker, geboren te Thorn op 23 oktober 1831, overleden te Roermond op 19 oktober 1893.


Hij is getrouwd te Roermond op 18 april 1861 met
Gertrudis Hubertina Homs, geboren te Roermond op 2 augustus 1828.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Agnes Hubertina, geboren te Roermond op 6 april 1864, overleden te Heythuysen op 26 januari 1946.
    Zij is getrouwd te Roermond op 30 april 1891 met Christiaan Hubertus Stappers, schrijnwerker, geboren te Heel op 25 april 1864, overleden te Roermond op 30 augustus 1931, zoon van Pieter Stappers en Anna Maria Gertrudis Boeckelaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina