Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Willem Aben, landbouwer, geboren te Linne op 24 juni 1891, overleden te Sittard op 26 juni 1958, zoon van Franciscus Hubertus Aben en Cornelia Mechtildis Meuwissen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 april 1926 met
Maria Elisabeth van Roij, geboren te Nederweert op 24 oktober 1894, dochter van Antoon Joannes van Roij en Maria Hendrina van Tongerloo.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina