Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Sophia Hubertina Engelen.


Zij was gehuwd met
Joannes Hubertus van Melick.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter, tuinier, geboren te Maasniel op 4 oktober 1912, overleden te Heythuysen op 14 februari 1985, begraven aldaar.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 augustus 1940 met Johanna Francina Burger, geboren te Naaldwijk op 8 juni 1915, overleden op 20 december 1986, begraven te Heythuysen, dochter van Teunis Burger en Lena Nieuwland.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina