Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrika Elisabeth Maria Maessen, rijkstelefoniste, geboren te Wageningen op 11 januari 1901, overleden op 15 augustus 1970, begraven te Heythuysen, dochter van Henricus Joannes Hubertus Maessen en Grada Hendrika Bindsbergen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 16 juli 1940 met
Joseph Martinus Steegmans, gemeenteambtenaar, geboren te Nederweert op 20 maart 1901, overleden op 7 mei 1970, begraven te Heythuysen, zoon van Hubertus Gerardus Martinus Steegmans en Maria Mathilda Ida Struijk.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina