Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Ida van der Vorst.


Zij was gehuwd met
Johannes Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerard, landbouwer, geboren te Posterholt op 17 juli 1894, overleden aldaar op 21 september 1974.
    Hij was gehuwd (1) met Maria Catharina Schmitz.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 10 oktober 1930 (2) met Maria Catharina Houben, geboren te Heythuysen op 23 april 1895, overleden te Posterholt op 17 juni 1948, dochter van Gerardus Houben en Maria Catharina Verstappen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina