Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

August Johan Christiaan Minke, fabrikant, geboren te Avereest op 5 februari 1904, zoon van Bernardus Martinus Minke en Johanna Hendrika Maria Nieuwenhuis.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 25 september 1928 met
Philomena Marie Francoise Rutten, geboren te Heythuysen op 20 november 1903, dochter van Peter Hubert Alphons Rutten en Maria Theresia Philomena Leclercq.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina