Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pieter Hendrik Willem Tacken, dierenarts, geboren te Horst op 5 juli 1907, overleden op 5 mei 1990, begraven te Heythuysen, zoon van Leonard Hendrik Tacken en Petronella Wilhelmina Vos.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 28 oktober 1935 met
Hendrika Johanna Maria Driessen, geboren te Horst op 24 oktober 1896, overleden op 6 november 1982, begraven te Heythuysen, dochter van Frans Jozef Hendrik Driessen en Henrica Margaretha Hermans.
(Zij was weduwe van Harry Driessen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina