Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Reinier Adrianus Jacobus Hendrickx, kantoorbediende, geboren te Bergen op Zoom op 7 oktober 1895, zoon van Joannes Hendrickx en Josephina Agnes Verhaart.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 16 augustus 1926 met
Marie Jacqueline Wilhelmine Peeters, geboren te Roermond rond 1897, dochter van Wilhelmus Franciscus Jacobus Peeters en Maria Louisa Hubertina Villevoije.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina