Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernardus Hermanus Roelofsen, molenaar, geboren te Zevenaar rond 1902, zoon van Johannes Wilhelmus Roelofsen en Aleida Johanna Aldegonda Kempen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 27 september 1935 met
Anna Maria Geertruida Gubbels, geboren te Heythuysen op 20 september 1908, overleden te Weert-Berlo op 2 maart 2004, dochter van Peter Mathis Gubbels en Maria Barbara Creemers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina