Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephus Hubertus Wolters.


Hij was gehuwd met
Anna Agnes Hubertina Braam, modenaaister, geboren te Roermond op 26 juli 1874, wonende aldaar, overleden te Haelen op 14 januari 1939, dochter van Thomas Petrus Hubertus Braam en Catharina Hubertina Straus.
(Zij is later getrouwd te Roermond op 18 augustus 1927 met Peter Wilhelmus Engels, slager, geboren te Echt op 2 maart 1872, overleden te Roermond op 18 april 1941, zoon van Jacobus Engels en Joanna Koopmans. (Hij is eerder getrouwd te Horn op 24 oktober 1900 met Gertrudis Hubertina Schoenmakers, geboren te Horn op 12 januari 1868, overleden te Roermond op 15 maart 1920, dochter van Joannes Schoenmakers en Henrica Peeters. Hij is eerder getrouwd te Roermond op 1 september 1921 met zijn schoonzus Andrina Schoenmakers, geboren te Horn op 9 oktober 1874, overleden te Roermond op 25 februari 1926, dochter van Joannes Schoenmakers en Henrica Peeters.))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina