Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Francisca Margaretha Verhoeven, dienstbode, geboren te Weert rond 1880, dochter van Henricus Hubertus Verhoeven en Joanna Jacobs.


Zij is getrouwd te Grathem op 11 mei 1925 met
Mathijs Cuijpers, landbouwer, geboren te Grathem op 15 december 1885, overleden te Roermond op 15 juli 1973, zoon van Lambertus Cuijpers en Maria Sophia Klaassens.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 27 oktober 1914 met Helena Hubertina Winkelmolen, geboren te Stramproy op 18 mei 1888, overleden te Grathem op 1 februari 1924, dochter van Joannes Hubertus Winkelmolen en Petronella Hubertina Brentjens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina