Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Agnes Hubertina van Kooten, wonende te Roermond.


Zij was gehuwd met
Leonardus Johannes Hubertus Pallandt, wonende te Roermond.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Petrus Hubertus, koopman en mijnwerker, geboren te Roermond op 16 juni 1900, overleden op 10 juni 1969, begraven te Roermond.
    Hij is getrouwd te Roermond op 28 oktober 1919 (1) met Maria Johanna van de Beek, geboren te Roermond rond 1900, overleden aldaar op 14 november 1924, dochter van Hendricus van de Beek en Christina Hubertina Hameeker.
    Hij is getrouwd te Haelen op 1 augustus 1925 (2) met Wilhelmina Gertrudis Petronella van Rens, geboren te Neer op 10 februari 1901, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 21 juni 2000, begraven aldaar, dochter van Peter Caspar van Rens en Maria Sibilla Beurskens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina