Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria van Engeland, geboren te Lommel (B) op 18 mei 1896, overleden te Haelen op 9 december 1964, dochter van Peter van Engeland en Anna Catharina Henrica Jannis.


Zij is getrouwd te Haelen op 5 september 1931 met
Joannes Theodorus Hubertus Kampen, fruitteler, geboren te Haelen op 11 juni 1898, overleden te Horn (V) op 12 april 1969, begraven te Haelen op 15 april 1969, zoon van Joannes Nicolaas Hubertus Kampen en Aldegondis Hubertina Winkelmeulen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina