Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Josephina Maria Hubertina Hendrika van der Leeuw, geboren te Thorn op 15 september 1913, overleden te Weert op 10 januari 2000, begraven te Thorn, dochter van Hendrik van der Leeuw en Maria Catharina Maessen.


Zij is getrouwd te Neeritter op 31 mei 1940 met
Renier Frans Bokken, mijnwerker, geboren te Neeritter op 8 december 1912, overleden te Weert (Z) op 31 januari 1990, begraven te Thorn, zoon van Peter Mathijs Hubertus Bokken en Gertrudis Hubertina Coelen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina