Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Hubertina van de Venne, geboren te Kessenich rond 1885, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 1 juni 1948, dochter van Hubertus Vandevenne en Anna Maria Elisabeth Haemers.


Zij was gehuwd met
Peter Hubertus Dreesen, kleermaker, geboren te Neeritter op 12 oktober 1874, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 17 maart 1953, zoon van Petrus Joannes Dreesen en Maria Gertrudis Moens.
(Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 8 juni 1905 met Catharina Hubertina Sentjens, naaister, geboren te Hunsel op 14 februari 1879, overleden te Neeritter op 5 januari 1920, dochter van Jan Renier Sentjens en Gertrudis Tulkens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus, betonwerker, geboren te Neeritter op 9 augustus 1923, wonende te Hunsel, overleden te Weert op 5 juni 1986, begraven te Neeritter.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina