Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Mathijs Korsten, landbouwer, geboren te Weert rond 1912, zoon van Elisa Gertrudis Hubertina Korsten.


Hij is getrouwd te Neeritter op 20 april 1936 met
Anna Catharina Vries, geboren te Dülken (D) op 16 juni 1908, overleden op 18 november 1990, begraven te Neeritter, dochter van Karel Cornelis Vries en Maria Schoenmakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathieu Hubertus, geboren te Neeritter op 3 maart 1937, overleden te Weert op 19 mei 2000.
  • 2 : Maria Sibilla Carolina, geboren te Neeritter op 27 december 1939, overleden te Weert op 7 december 1990, begraven te Stramproy.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina