Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Johanna Elisabeth Evers.


Zij was gehuwd met
Antonius Hubertus Rijnders, koster, geboren te Maastricht op 15 juni 1883, overleden aldaar op 5 maart 1952, zoon van Everardus Hubertus Rijnders en Anna Elisabeth Gertrudis Bastings.
(Hij is later getrouwd te Neeritter op 28 april 1913 met Anna Maria Hubertina Theulen, geboren te Neeritter op 11 oktober 1885, overleden te Maastricht op 10 mei 1961, dochter van Cornelus Hubertus Theulen en Anna Maria Colen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina