Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Willem Hubert Simons, brievenbesteller, geboren te Roosteren op 4 maart 1908, zoon van Theodoor Simons en Rosalia Catharina Auben.


Hij is getrouwd te Neeritter op 9 november 1934 met
Helena Margaretha Sniers, geboren te Ratingen (D) op 13 juli 1910, overleden te Geleen op 15 december 1990, dochter van Matheus Lambertus Aloijsius Sniers en Maria Gertrudis Hubertina Boumans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina