Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petrus Jacobus Princen, landbouwer, geboren te Weert rond 1876, zoon van Joannes Princen en Anna Maria Jansen.


Hij is getrouwd te Neeritter op 22 juli 1932 met
Maria Gertrudis Hubertina Lammers, landbouwster, geboren te Neeritter op 30 november 1872, overleden te Hunsel op 22 juni 1949, dochter van Peter Lammers en Joanna Hubertina van den Heuvel.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 4 mei 1903 met Gerardus Franciscus Hubertus Straetemans, dienstknecht en landbouwer, geboren te Ittervoort op 3 november 1851, overleden te Neeritter op 6 juli 1931, zoon van Hendricus Hubertus Straetemans en Maria Josepha Helgers. (Hij is eerder getrouwd te Neeritter op 3 oktober 1884 met Catharina Elisabeth Hubertina Steijvers, landbouwster, geboren te Neeritter op 10 januari 1850, overleden aldaar op 4 april 1902, dochter van Corneil Steijvers en Jeanne Gielen.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina