Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gerardina Helena van Dijk, geboren te Eindhoven rond 1892, dochter van Franciscus Josephus van Dijk en Maria Elisabeth van Stiphout.


Zij is getrouwd te Neeritter op 26 augustus 1931 met
Emanuel Josephus Hubertus Kwaspen, manufacturier, geboren te Neeritter op 25 december 1893, overleden te Waalre op 6 april 1984, zoon van Johannes Kwaspen en Christina Antonia Hubertina Wulms.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina