Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Agnes Segers, dienstmeid, geboren te Neeritter op 29 november 1882, overleden te Weert op 20 maart 1916, dochter van Reinier Segers en Maria Anna Elisabeth Renet.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 16 juni 1910 met
Martinus Joseph Stultiens, dienstknecht en winkelier, geboren te Weert op 15 november 1885, zoon van Simon Hubertus Stultiens en Maria Helena Ariaens.
(Hij was later gehuwd met Maria Helena Huijsmans. Hij is later getrouwd te Weert op 15 oktober 1918 met Johanna Brunenberg, geboren te Hunsel op 5 juni 1882, dochter van Peter Joseph Brunenberg en Anna Gertrudis Brunenbergh.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina