Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Renier Heussen, dienstknecht en arbeider, geboren te Ophoven (B) op 4 maart 1893, overleden te Maaseik (Z) op 21 januari 1977, zoon van Jean Heussen en Gertrudis Klinkers.


Hij is getrouwd te Neeritter op 1 februari 1924 met
Hubertina Maria Hendrika Theunissen, geboren te Thorn op 30 mei 1903, overleden te Maaseik (Z) op 14 mei 1977, dochter van Albert Theunissen en Maria Petronella van Riet.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Albert Johannes, geboren te Neeritter op 22 februari 1924, overleden te Maaseik op 21 augustus 2003, begraven te Elen (B).
    Hij is getrouwd te Elen (B) op 5 oktober 1946 met Anna Jeanne Rutten, geboren te Elen (B) op 27 september 1921, overleden te Maaseik op 19 juli 2001, dochter van Willem Rutten en Maria Elisabeth Clerkx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina