Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Joannes de Hingh, geboren te Neeritter op 7 april 1846, zoon van Maria de Hingh.


Hij is getrouwd te Kessenich op 16 februari 1877 met
Anna Maria Vestjens, geboren te Kessenich op 29 december 1842, overleden aldaar op 1 december 1892, dochter van Nicolas Vestjens en Maria Christina Silkens.
(Zij is eerder getrouwd te Kessenich op 7 april 1864 met Peter Martinus Hoebus, schoenmaker, geboren te Neeritter op 24 januari 1824, overleden te Kessenich op 15 april 1876, zoon van Joannes Martinus Hobus en Joanna Vestjens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina