Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Hubertus Hendricks, gemeentesecretaris te Neeritter, geboren te Neeritter op 30 december 1903, overleden op 9 augustus 1983, begraven te Ittervoort, zoon van Willem Hendricks en Maria Hubertina Monscheurs.


Hij is getrouwd te Neeritter op 26 december 1930 met
Mathilda Anna Maria Josephina van de Winkel, coupeuse, geboren te Neeritter op 3 oktober 1906, overleden op 31 maart 2001, begraven te Ittervoort, dochter van Ferdinandus van de Winkel en Maria Cornelia van den Heuvel.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina