Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Mathilda Curvers, geboren te Ratingen (D) op 5 oktober 1913, overleden op 5 april 1999, begraven te Neeritter, dochter van Theodorus Kurvers en Willemina Francina Hendrickx.


Zij is getrouwd te Neeritter op 9 juni 1939 met
Renier Hubertus Munnecom, mijnwerker, geboren te Neeritter op 10 oktober 1912, overleden aldaar op 27 mei 1996, begraven aldaar, zoon van Peter Jacobus Hubertus Munnecom en Catharina Gertrudis Hubertina Wegels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Jacobus Hubertus, geboren te Neeritter op 12 oktober 1941, overleden aldaar op 21 december 2013.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina