Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Joannes Gerardus Brenkers, werkman aan den ijzeren weg, geboren te Neeritter op 25 november 1834, overleden te Maaseik op 1 mei 1899, zoon van Henricus Brenkers en Helena Verheijen.


Hij is getrouwd te Maaseik op 27 september 1866 (1) met
Anna Maria Peeters, geboren te Maaseik op 7 maart 1830, overleden aldaar op 7 februari 1878, dochter van Louis Peeters en Anna Maria Hermans.

Hij is getrouwd te Maaseik op 29 april 1878 (2) met
Hubertina Boumans, geboren te Thorn op 30 juli 1833, dochter van Mathias Boumans en Maria Barbara op 't Broek.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina