Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Carolus Franciscus Jacobus Dingelstadt, zandvormer, geboren te Maastricht op 22 februari 1887, zoon van Franz Joseph Dingelstadt en Joanna Geraerts.


Hij is getrouwd te Luik (B) op 16 mei 1914 met
Elisabeth Antonetta van de Winkel, dienstbode, geboren te Neeritter op 11 december 1887, overleden te Maastricht op 19 maart 1967, begraven aldaar, dochter van Joannes Hendricus van de Winckel en Maria Helena Hubertina Cardijnaals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Johanna Josephina, geboren te Neeritter op 31 augustus 1916, overleden op 13 september 2001, begraven te Maastricht.
    Zij is getrouwd te Maastricht op 17 april 1942 met Bernardus Marie Joseph Ritzen, geboren te Maastricht op 1 augustus 1912, overleden op 25 mei 2000, zoon van Lambert Willem Hubert Ritzen en Maria Lambertina Snel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina