Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Tomas Pouls, dienstknecht, geboren te Neeritter op 20 februari 1823, overleden te Gruitrode (B) op 9 februari 1898, zoon van Jacobus Pouls en Maria Catharina Renette.


Hij is getrouwd te Gruitrode (B) op 2 juli 1868 met
Anna Elisabeth Schrooten, dagloonster, geboren te Gruitrode (B) op 9 april 1824, overleden te Neeroeteren op 23 oktober 1898, dochter van Anna Mechtildis Schrooten.
(Zij was weduwe van Theodoor Eelen, overleden te Gruitrode (B) op 3 oktober 1856.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina