Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Linskens.


Hij was gehuwd met
Dorothea van Kaldekerken.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Paulus, rijksambtenaar, geboren te Venlo op 9 maart 1798, overleden te Neeritter op 19 februari 1868.
    Hij was gehuwd (1) met Helena Wilhelmina van Kaldekercken, overleden te Venlo op 26 augustus 1833.
    Hij is getrouwd te Swalmen op 29 januari 1839 (2) met Maria Catharina van Croij, geboren te Swalmen op 30 september 1812, overleden te Neeritter op 23 april 1864, dochter van Paulus van Croij en Elisabeth Geraets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina