Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catarina Aldegunda Pouls, landbouwster, geboren te Neeritter op 18 juli 1820, overleden te Kinrooi op 13 februari 1876, dochter van Jacobus Pouls en Maria Catharina Renette.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 10 juni 1851 met
Joannes Jacobus Soors, horlogemaker, geboren te Tongerloo op 24 april 1826, overleden te Kinrooi op 31 juli 1895, zoon van Jan Mathijs Soors en Maria Curvers.
(Hij is later getrouwd te Molenbeersel op 10 januari 1877 met Anna Maria Jacobs, geboren te Neeritter op 28 januari 1840, overleden te Kinrooi op 14 april 1925, dochter van Jan Mathijs Jacobs en Gertrudis Schroijen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina