Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Henri Smeets, landbouwer, geboren rond 1781.


Hij was gehuwd met
Sibille Theunen, overleden te Neeritter op 4 februari 1819.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anne Marie Gertrude, geboren te Neeritter op 3 augustus 1812, overleden te Kinrooi op 5 mei 1845.
    Zij is getrouwd te Kessenich op 9 november 1840 met Theodoris Segers, landbouwer, geboren te Kessenich in juni 1798, overleden te Kinrooi op 20 januari 1882, zoon van Peter Segers en Elisabeth van Esser.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina