Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena Teijbers, landbouwster, geboren te Neeritter op 15 maart 1833, overleden te Kinrooi op 24 maart 1897, dochter van Christiaen Teijbers en Elisabeth Hendrikx.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 12 april 1860 met
Peter Mathijs Poulsen, landbouwer, geboren te Neeritter op 18 november 1826, overleden te Kinrooi op 6 november 1896, zoon van Peter Poulussen en Joanna Maria Smeets.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina